IMG_5244

ONZE MISSIE

Ieder kind heeft het recht om op te groeien in een gezin

 

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan de ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen. Deze kinderen hebben vaak te maken met hechtingsproblematiek.

Villa Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving.
Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we zeer belangrijk.

Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’, de kinderen krijgen een full time papa en mama, een professioneel team van begeleiders, een veilige plek en levensschool.

Ontplooien

van kansen en talenten

Stimuleren

van sociaal en communicatief gedrag

Ontwikkelen

van vertrouwen en verantwoordelijkheid

Ondersteunen

van de biologische ouders

ONZE VISIE

Elk kind heeft recht op verzorging die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen

 

Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

Onze hulpverlening is volledig op maat en gebaseerd op het feit dat ieder kind het recht heeft om op te groeien in een gezin, hoewel dat in specifieke gevallen helaas niet meer kan.
Wij zijn dan ook van mening dat door deze kinderen een (professionele) Full Time papa en mama te bieden ze vooral heel veel extra’s krijgen. Vooral vanwege het vaak ontbreken van deze (juiste) aandacht in het verleden. Alle activiteiten in en rondom huis zijn afgestemd op deze bijzondere aandacht voor het kind.

alles-komt-goed

Wilt u ook een vriend

van Stichting Vlinders worden?