Vriendendag 2016 groot succes

Toegevoegd: 28 juni 2016 om 18:07:00

Vriendendag 2016 groot succes !

 

Dit jaar was in meerdere opzichten een bijzondere vriendendag! 

 

Voor de eerste keer organiseerden wij het op zondag en dus was er veel kans op gasten met een winkel, die anders nooit konden komen. En dat klopte, de vrienden en sponsors waren in grote getale gekomen.

 

Hoewel de dag rustig startte en overging in een enorme hoosbui, getuige de foto, werd het op het moment supreme (zo rond een uur of 1) droog, verscheen de zon en ging het feest los !

 

De catering door slagerij Smits, Ijs van Daisy's, een optreden van Petra Berger, de aanwezigheid van Flapipo de clown, De Paerel met oud hollandsche poffertjes en niet te vergeten alle aanwezigen. Het was een onvergetelijke dag !

 

De vriendendag 2016 zit erop, nogmaals iedereen bedankt !

 

Maar we hadden nog geen rust in de keet, want op de agenda van maandag stond er naast het afbouwen van een en ander nog iets anders op de agenda ………….

 

Groeten,
Antoine Aardoom




« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 



Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen