Antoine's Blog - Win een mini concert van ANTJE !

Toegevoegd: 29 juni 2015 om 09:06:49

"Antje komt naar je toe deze zomer”

 

De temperatuur gaat stijgen, de schoolvakantie is begonnen, tijd dus voor een BBQ feestje….met muziek natuurlijk!

 

Download mijn nieuwe single "Je weet toch” mail je aankoop bewijs en misschien kom ik in augustus op jouw privé BBQ feestje mijn zomer hit "Je weet toch zingen”

 

Ik ga 5 winnaars blij maken met een heerlijk zomers optreden op jouw BBQ feestje in jouw eigen tuin, op jouw camping of gewoon op je balkon (als ie groot genoeg is ;-) 

 

Aldus Antje !

Dus ik zou zeggen, meedoen met zijn allen, want zo'n mini-concert is echt te gek !

groeten,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen