Antoine's Blog - We gaan wildbreien....

Toegevoegd: 16 november 2014 om 16:05:48

Vandaag ontstond het idee om eens te gaan wild breien, ho ho ho nee niet ik maar Erika !

Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik dat vroeger op school wel gedaan heb, als was het onder enige druk. Maar ook haken en naaien hoor !

 

Om een lang verhaal kort te maken, zijn we op zoek naar wol, alle kleuren van de regenboog, maak niet uit, mag zelfs synthetisch zijn, als je er maar mee kunt breien en een gezellig kleurtje heeft.

  

Zo hopen we de tuin, tegen het begin van de lente, al een beetje in kleur te zetten. Heb je nog ergens wat liggen, of liever nog heb je zin om te breien……. Begin dan nu, dan zorgen wij ervoor dat er een boom mee word aangekleed !

 

Heb je bolletjes wol, welke kleur dan ook, laat dan even een berichtje achter op info@stichtingvlinders.nl !

Groeten,

Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen