Antoine's Blog - Vriendendag

Toegevoegd: 26 mei 2015 om 09:31:43

We maken ons op voor onze vriendendag op zaterdag 6 juni a.s.. Afgelopen week stond er een prachtig stuk in de Gelderlander over Villa Vlinders, met als kop “Villa Vlinders bloeit op Kellen”  

 

Let op !Traditiegetrouw is deze dag enkel voor genodigden en zonder pers!

  

Vandaar dat we de Gelderlander vooraf hadden uitgenodigd om toch de Tielse gemeenschap deelgenoot te maken van al het moois dat hier in het afgelopen jaar is neergezet.

 

Ondertussen staat de nestschommel die wij ontvingen van de basisschool uit Lithoijen en ook het MC Donalds speelhuis staat te pronken in de tuin. We gaan de zomer dus in met veel nieuwe mogelijkheden om te spelen voor de kids.

 

Bovendien werden we gisteren nog even verrast met 2 nieuwe geitjes, Huub en Brammetje komen Guus en Marc Meeuwis gezelschap houden op de VlinderBoerderij.

 

Wordt vervolgd…….

 

Groet,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen