Antoine's Blog - Valentine's 2016

Toegevoegd: 15 februari 2016 om 17:55:21

Afgelopen zondag was het zover en kunnen we spreken van een succesvolle 3de editie van Valentine’s. Restaurant De Merckt was volledig bezet en Café de Merckt meer dan gezellig gevuld, ondanks het vreselijke weer namen veel mensen de moeite even een kijkje te nemen en hun Valentijns feestje te vieren.

 

Veel mensen waren gekomen om het huwelijksaanzoek bij te wonen. Omstreeks half 9 was het zover en waren alle gasten getuige van het aanzoek, waarop volmondig JA werd geantwoord. Terwijl de microfoon werd teruggegeven, meldde zich spontaan een man die ook graag gebruik wilde maken van de ambiance en de microfoon. Zo hadden we dus met zijn allen binnen een kwartier zelfs 2 huwelijksaanzoeken te pakken.

 

Wanneer de koppels gaan trouwen is nog niet helemaal duidelijk, wat wel vaststaat is dat alle aanwezigen met het juiste gevoel huiswaarts gingen. Als klap op de vuurpijl ontving iedereen ook nog eens een zeer goed gevulde goodie bag.

 

Alle sponsors en vrijwilligers bedankt, Valentine’s 2016 was een succes !

Groeten,
Antoine Aardoom 

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen