Antoine's Blog - Utopia in Tiel

Toegevoegd: 20 augustus 2014 om 12:56:59

Het was weer een drukke dag, vanochtend om 7 uur waren we al in de weer om een en ander gereed te maken voor de komst van van de Wardt Hekwerken. Onze kinderboerderij werd vergroot met een kleine 300m2 en zodoende kunnen alle dieren naar hartenlust grazen en wandelen.

 

 

Dat hekken bouwen is toch een vak apart, want in 1 ochtend stond er gewoon 35 meter hekwerk met een poort. Samen met de oudste bewoner hier knoopten we nog wat boomschors tegen de hekken, zodat de inkijk ook geregeld is. Maar de handen doen toch wel pijn nu, want knopen en draad knippen dat kost kracht in de handen ha ha. Wel een prachtige dagbesteding voor onze oudste, die is werkelijk super blij met alle taken hier op het terrein.

 

 

Ook kwam Grasshopper reclame nog even langs met de nieuwe banner voor bij de ingang. Onze ingang, naar wat men hier ook wel “Utopia in Tiel” noemt, zit zo verstopt, dat we wel wat duidelijkere signing konden gebruiken, ook die hangt inmiddels. Hier zal hopelijk niemand meer voorbij rijden !

 

 

Ondertussen begon het te regenen en zijn we gelukkig klaar met de fysieke arbeid voor vandaag, nu even chillen. De kids zitten in het atelier met onze knutseloma en maken een prachtig tafelkleed voor een aanstaande High Tea, prachtig ! Ook al heb je geen idee wat een High Tea is, is alleen het woord al magisch ! Het tafelkleed word prachtig !

 

 

Regen of zonneschijn, hier is altijd wat te doen en hoeft niemand zicht te vervelen.

 

Groeten,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen