Antoine's Blog - TOV is echt TOF

Toegevoegd: 31 juli 2014 om 13:17:44

Zo zit je vandaag op het terras en eet je met alle kinderen lekker een hapje bij een (voor ons) nieuwe horecalocatie. Een horecagelegenheid die in een paar opzichten uniek is. Maar om een lang verhaal kort te maken, kom je uiteindelijk bij de kassa en zegt de eigenaresse "die mensen die je zojuist op het terras hebt gesproken hebben al voor jullie betaald" Een prachtig verhaal, maar helaas niemand meer om te bedanken.

 

 

Laten we hopen dat dit echtpaar onze site een keer bekijkt, dan willen we hen graag alsnog via deze weg bedanken !! Namens ons en de kinderen !

 

 

Bij TOV Eten werken leuke, enthousiaste en leergierige mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Al onze medewerkers hebben een verstandelijke beperking of op een andere manier moeite met werken in een reguliere werkomgeving.  

 

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en onze medewerkers bereiden met veel zorg, liefde en enthousiasme uw kopje koffie en lunch en worden hierbij deskundig begeleid. Onze ondersteuning is gericht op de individuele ontwikkeling met de mogelijkheid om de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen te vergroten.

 

 

Groet,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen