Antoine's Blog - Succesvolle vriendendag

Toegevoegd: 08 juni 2015 om 08:13:03

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de 1ste editie van de Vriendendag van Stichting Vlinders op de nieuwe locatie op Kellen. De Vriendendag van Stichting Vlinders vond plaats op een zonovergoten dag en meer dan 250 bezoekers vonden hun weg naar Villa Vlinders en de Vlinderboerderij.

 

De Vriendendag is een jaarlijks terugkerend besloten evenement en bedoeld om alle sponsors te bedanken voor hun bijdrage in het afgelopen jaar.  Naast de overheerlijke hapjes van slagerij Smits, een oud Hollandse poffertjesbakker en een heuse Mini Cooper omgebouwd tot bar van mini-bar.nu werd het een onvergetelijke dag.

Als klap op de vuurpijl werden de bezoekers getrakteerd op een mini concert van ambassadrice Antje Monteiro en haar dochter Romy Monteiro.


Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage in het afgelopen jaar, we zeggen alvast, Tot volgend jaar !

Groeten,

Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen