Antoine's Blog - Sinterklaas is jarig

Toegevoegd: 01 december 2014 om 08:25:14

Afgelopen zaterdag was het zover, de Sint kan tenslotte niet overal tegelijk zijn en dus waren wij dit jaar lekker vroeg aan de beurt. In vol ornaat en met 2 trotse pieten was ie daar, SINTERKLAAS ! De spanning steeg J

  

Tsjonge, jonge, was werd het een feest! Nou is het maar 1 keer per jaar Sinterklaas, en dit jaar was een hele bijzondere. De eerste keer Sinterklaas in ons nieuwe huis, dus we konden rustig ademhalen. Je weet tenslotte nooit of Sint je nieuwe adres kan vinden, maar gelukkig “het kwam allemaal weer goed”   

 

Iedereen die erbij was heeft het gezien, wat een prachtige reacties en vooral hele dankbare en tevreden smoeltjes. Vanuit Villa Vlinders willen we Sint en zijn pieten dan ook nogmaals bedanken dat ie ons nieuwe huis dit jaar heeft bezocht !

 

Dag sinterklaasje, daag daag ………..

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen