Antoine's Blog - Prachtig zo'n Ferrari dag

Toegevoegd: 07 september 2014 om 05:25:33

VOLKEL - Zo'n driehonderd mensen waren zaterdag aanwezig bij de Ferraridag op de vliegbasis Volkel. Achtentachtig daarvan waren pleegkinderen van de Stichting Oosterpoort uit Oss die - al dan niet tijdelijk - zijn opgevangen in een pleeggezin.

 

Wij waren ook te gast, op uitnodiging van Forza Services uit Oss, tevens organisator van dit unieke evenement. Hiervoor willen we Alex en Marlou natuurlijk hartelijk bedanken. Wat hebben alle kids genoten !

 

De boel was op de vliegbasis trouwens weer super en veilig geregeld en zodoende een erg relaxte dag voor alle kinderen en ouders. Tja..... wat moet ik verder zeggen, als je mag ervaren om in een Ferrari met 270 km per uur over een start/landingsbaan te scheuren. Enkel smiles van oor tot oor !

 

Groet,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen