Antoine's Blog - Pieten van 't Werkt

Toegevoegd: 06 december 2015 om 14:43:34

Vrijdagavond zaten de 8 kinderen in Villa Vlinders nietsvermoedend aan tafel te eten toen er ineens op de ramen werd gebonkt. Daar stonden ze dan, oog in oog met maar liefst 9 hulpjes van Sinterklaas. De pieten hadden allemaal een ongelooflijk grote zak met cadeautjes en pepernoten bij zich en zo was het rond etenstijd ineens 1 groot feest in huis. 

 

De cadeautjes werden volledig gesponsord door ’t Werkt uit Tiel. De mensen van ’t Werkt hadden zich ingezet om de Pieten voor die avond bij elkaar te brengen, mensen bij elkaar brengen is tenslotte hun specialiteit. Wat een aardig initiatief van een leuk bedrijf.

 

Of de kinderen blij waren die avond hoeven we niet te vragen, dat was overduidelijk. Het hele weekend erna hebben ze allemaal nog steeds een lach van oor tot oor en wordt er naar hartenlust gespeeld met alle cadeaus. Vanwege privacyoverwegingen delen we geen foto’s van de kinderen bij Villa Vlinders.

 

Meer informatie kun je vinden op: www.stichtingvlinders.nl of www.twerkt.nl

Groeten,

Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen