Antoine's Blog - OfficiŽle opening een feit

Toegevoegd: 19 juni 2014 om 09:12:33

De opening van Villa Vlinders 2.0 is een feit, afgelopen zaterdag mochten wij een grote hoeveelheid mensen verwelkomen in ons nieuwe onderkomen. Onder het motto eet, drink, kijk, lach en bewonder werden de aanwezigen, middels een verhaal, meegenomen over het terrein en het door huis. Hoewel de regen dreigde, scheen daar op het ‘moment supreme’ gewoon de zon J

 

 

Met optredens van Antje Monteiro, Julian Thomas, DJ Jose en DJ Bert Jacobs werd zaterdag 14 juni een onvergetelijke dag en waren de reacties meer dan bijzonder. Niet te vergeten de catering door Slagerij Smits en de Poffertjesbakker, wat is er gegeten en gedronken. Speciale dank voor deze daf gaat uit naar Mark Kamphuis voor de foto’s en aan Grasshopper reclame en Present Standbouw, die de stellage voor de opening (zie foto) verzorgde.

 

 

Villa Vlinders 2.0 kwam tot stand door de hulp van velen, nogmaals iedereen super bedankt ! Na een heftig half jaar gaan we nu eerst maar eens genieten van deze prachtige locatie en onze diertjes op de bescheiden kinderboerderij !

Familie, vrienden en sponsors SUPER BEDANKT voor jullie support in de afgelopen 6 maanden !

 

Groet,
Antoine Aardoom

 

 

 

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen