Antoine's Blog - NL doet geslaagd

Toegevoegd: 23 maart 2015 om 09:22:04

Afgelopen zaterdag werd er tijdens de NL doet dag toch nog veel werk verzet. De volière en de schuur werden geverfd en het hekwerk bekleed met winddoek.

 

Dat het niet al te best weer was kwam ook wel een beetje goed uit, want Daan (onze kok van die dag) had zoveel lekker eten gemaakt dat we ook daarvoor tijd nodig hadden om dat alles op te peuzelen. Bovendien kregen we zo alle tijd om ons initiatief aan de deelnemers te laten zien !

 

Omstreeks half 2 kregen we bezoek van Wethouder Driessen van de gemeente Tiel samen met Anissa van Mozaïek welzijnsdiensten, die nog eens met een doos met heerlijke appelflappen en kaasstengels aan kwam. Dus voor de inwendige mens was zaterdag meer dan voldoende aandacht.

 

Het was een geslaagde en zinvolle dag ! Wij willen dan ook nogmaals vanaf hier alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun deelname aan NL doet 2015 bij Stichting Vlinders.

 

Groet,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen