Antoine's Blog - NL doet 2015

Toegevoegd: 20 maart 2015 om 10:30:01

Morgen is het zover ! Hoewel NL doet vandaag al is gestart op tal van plaatsen, verwachten wij morgen de vrijwilligers. Vrijwilligers die hopelijk met droog weer allemaal buiten aan de slag kunnen. Onder hen een aantal mensen van het CDA uit Tiel, die door de uitslag van afgelopen week wel goed gemutst zullen zijn. De groep vrijwilligers werd compleet door een paar leuke losse aanmeldingen !

 

We gaan dus morgen lekker schilderen, bouwen en opruimen, zodat het hele terrein er weer pico bello bij ligt. De tuin werd vorige week al door Donker groen in orde gemaakt, Donker groen is alweer voor het 2de jaar vriend van Stichting Vlinders en dus verzorgen zij het groen hier 2x per jaar.

 

Morgen zoals gezegd liggen de werkzaamheden dan ook op de kinderboerderij, het hekwerk, de boomhut en onze schuur. Alle spullen zijn in huis, de kinderen zijn voorbereid en nu hopelijk nog droog weer ook !

 

We hebben er zin in en zijn enthousiast om ons initiatief met de vrijwilligers te kunnen delen, wordt vervolgd zullen we maar zeggen !

 

Groet,
Antoine Aardoom

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen