Antoine's Blog - Nieuw keukengerei

Toegevoegd: 10 mei 2014 om 09:57:37

 

Als je elke dag voor ongeveer 10 personen moet koken, zul je ook begrijpen dat daarvoor goed ‘gereedschap’ noodzakelijk is.  De firma Serbee nam dat ter harte en ging op pad om hierin te kunnen voorzien. Samen met hun leveranciers verzamelden zij van alles voor in de keuken van Villa Vlinders.

 

Serbee is gespecialiseerd in koken en tafelen, iets wat dagelijks een belangrijke rol speelt in Villa Vlinders. Stichting Vlinders heeft ondertussen een groot aantal ‘vrienden’ die op deze manier hun steentje bijdragen in de vorm van producten en/of diensten. 

Groeten,

Antoine Aardoom

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen