Antoine's Blog - Nationale rouw

Toegevoegd: 23 juli 2014 om 14:52:32

De beelden op TV zijn niet te bevatten, op dit moment word de ene kist na de andere uit de vliegtuigen gehaald en met ceremonieel vertoon waardig naar de volgende plek vervoerd. Laten we hopen dat men alles nu snel kan afhandelen, hoewel dat waarschijnlijk nog wel wat voeten in de aarde zal hebben.

Deze week heeft het Nederland en heel veel andere landen dichter bij elkaar gebracht en hopelijk heeft men er internationaal ook wat van geleerd. Hoewel ik daaraan twijfel, want niet zo ver hiervandaan slachten 2 volken elkaar momenteel dagelijks af.

Ook hier gaan onze gedachten uit naar de nabestaanden van de slachtoffers, sterkte allemaal met dit grote verlies.

Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen