Antoine's Blog - Mei vakantie

Toegevoegd: 04 mei 2015 om 18:13:00

Het is vakantie, koningsdag is achter de rug en Bevrijdingsdag in het vooruitzicht.  De kinderen genieten waanzinnig van al het moois dat deze locatie ons geeft. We zijn aan het bouwen aan de speeltuin, een nieuwe schommel en een heus Mac Donalds speelhuis staan inmiddels fier te pronken in de tuin. Het is nog niet helemaal af, maar het schiet al aardig op.

 

Nog even een verjaardag tussendoor met 10 schoolvriendjes over de vloer was een groot succes, mede door een disco springkussen van Stip verhuur werd er volop gedanst en genoten.

 

We zitten in de 2de week van de meivakantie en hebben nog veel op stapel staan, morgen maar eens gaan kijken wat Tiel en Bevrijdingsdag gaan brengen.

  

Voor iedereen nog een prettige avond en groeten vanuit Villa Vlinders.

 

Groet,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen