Antoine's Blog - Ladies Night

Toegevoegd: 26 februari 2017 om 09:46:09

Ondertussen namen wij het nieuwe atelier al even in gebruik. Door medewerking van onze huisaannemer Gebr. Van Alphen uit Buren kon de verbouwing al starten en konden we met deze bijdrage van de dames van de Ladies Night nu alles afronden.

Het atelier biedt ruimte aan alle kinderen hier in huis en zodoende kan er weer met de hele groep tegelijk worden geknutseld ! Het oude atelier word op dit moment omgebouwd tot therapie/snoezelruimte en is bijna klaar !

Vanaf hier willen we nogmaals alle dames van BIZ Ladies Night hartelijk bedanken voor hun bijdrage !

Groet,
Antoine
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen