Antoine's Blog - Groots met een zachte G(eit)

Toegevoegd: 11 augustus 2014 om 10:32:29

Graag stellen wij ons even aan jullie voor, wij zijn Guus en Marc (Meeuwis) en wonen sinds vandaag bij de kinderen in Villa Vlinders en de andere dieren.

 

Wij werden geboren in Buren en kort daarna verloren wij onze moeder en werden gelukkig opgevangen door de Vogelopvang “onder de Regenboog” uit Eck en Wiel, die zorgden erg goed voor ons.

 

Wij werden daar de eerste 6 weken met de fles grootgebracht en daar kregen wij ook onze namen Guus en Marc. Want als je met de fles word grootgebracht, allebei een klein buikje hebt en er ook nog eens een huisje op je staat te wachten in de PSV kleuren dan kun je echt spreken over Groots met een zachte G(eit).

Groeten,
Antoine Aardoom

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen