Antoine's Blog - Enorme kerstboom verhuisd

Toegevoegd: 14 december 2015 om 11:07:50

Enorme kerstboom verhuisd naar Stichting Vlinders

 

Afgelopen week, terwijl de uitverkoop van alle kerstartikelen in volle gang is bij Karwei Tiel, kregen wij een groot cadeau van onze vaste bouwmarkt. Namelijk een enorme kerstboom. Het werd nog even spannend of we hem wel in onze bus konden krijgen, maar hij ging mee.

 

Omdat er in en rondom ons huis altijd wel iets te klussen valt, komen wij regelmatig bij deze bouwmarkt. Een bouwmarkt die ook nog eens bij ons om de hoek zit. Toen ze daar vorige week dus aan ons vroegen of wij iets konden met een grote kerstboom, waren wij zeer aangenaam verrast.

Afgelopen weekend zijn we begonnen met het optuigen van de kerstboom met de spullen die wij er in de uitverkoop hadden bijgekocht en zodoende staat er een enorme kerstboom te prijken in de woonkamer van Villa Vlinders.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne kerstdagen toe!

Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen