Antoine's Blog - Een huis vol !

Toegevoegd: 09 juni 2017 om 06:09:23

Hoe lang geleden het is weet ik niet meer precies, maar 1 keer eerder kon al eens melden dat we een huis vol hebben. Natuurlijk gebeurde dat wel vaker in de afgelopen 10 jaar, echter dit is de 2de keer dat we ook zeker weten dat dit voor een hele lange periode zo gaat zijn.

Afgelopen week kwam er namelijk nog een jochie van 10 jaar bij ons wonen en werd de kamer gevuld die ondertussen alweer bijna anderhalf jaar leeg had gestaan. Grappig genoeg veranderde het thema van de kamer van Ajax naar FC Utrecht en bleef het dus in ieder geval een voetbalkamer. Het bordje vol kan dus vanaf nu in Villa Vlinders op de deur !! 8 kinderen zullen hier wonen totdat ze volwassen zijn en hopelijk met hun eigen vleugels kunnen uitvliegen !!

Ondertussen gaan we in rap tempo richting onze vriendendag, waar we dit jaar ons 10 jarig jubileum zullen vieren, aansluitend start de grote vakantie en kunnen we allemaal weer even genieten van de rust en een ander ritme van de dagen, die momenteel voorbij vliegen.

Vanuit Villa Vlinders wens ik jullie veel zon, want dan hebben wij het hier ook :-)

Groet,
Antoine

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen