Antoine's Blog - Een boomhut

Toegevoegd: 11 november 2014 om 10:19:53

Vorige week kreeg ik een mail van Kiwanis Club Tiel met de mededeling dat we een cheque van maar liefst 1500 euro tegemoet konden zien. Nu was onze wens bij hun al bekend, want een boomhut zou wel top zijn. Nog geen dag later zou blijken dat we voor dat budget een complete boomhut in de tuin zouden krijgen.

Maar het werd nog gekker, 2 dagen daarna hadden de boomhuttenbouwers blijkbaar een gaatje in de agenda en kregen we de vraag of ze hem mochten plaatsen. Nou ja zeg natuurlijk !

En dus staat ie sinds het weekend in de tuin, hebben we hem geschuurd en gaan we hem in de komende weken nog een beetje "pimpen" En of er al in gespeeld is ? Reken maar ! Wie wil zo'n hut nou niet in zijn tuin !

Kiwanis Club Tiel, super bedankt ! We zien elkaar snel !

Groeten,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen