Antoine's Blog - Dagobertschool zet zich in

Toegevoegd: 28 juni 2016 om 18:26:33

Dagobertschool helpt mee aan start snoezel/therapieruimte

 

Tussen de bedrijven door kregen we ook nog bezoek van 3 kinderen van de Dagobertschool, Tezamen met hun directeur kwamen zij een kijkje nemen. De Dagobertschool had tal van activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor Stichting Vlinders. 

Gisteren was het zover en kwamen zij hun cadeau brengen, een cadeau wat gekocht was van het geld wat ze met elkaar hadden opgehaald.  Het werd een heuze bubbelpaal, rustgevend en 2 meter hoog, het eerste item voor in de nieuwe ruimte.

Leerlingen, leerkrachten, ouders en directie van de Dagobertschool, hartstikke bedankt, hij krijgt een mooie plek als na de bouwvak de verbouwing van de nieuwe ruimte is gestart !

En zo was de maandag een prachtige dag met wederom veel mooie mensen om ons heen.

Groeten,

Antoine Aardoom

 

 
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen