Antoine's Blog - Curves schenkt mini varkentjes

Toegevoegd: 31 juli 2014 om 10:41:56

Ondertussen is het alweer even geleden dat Curves haar open dag hield en daarmee geld inzamelde voor Stichting Vlinders. Door de verhuizing van Villa Vlinders werd de besteding van het opgehaalde bedrag dan ook even uitgesteld.

In de afgelopen weken werd de besteding duidelijk en werd er gekozen voor 2 mini varkentjes voor de bescheiden kinderboerderij van Stichting Vlinders. Unox en Snitzel  kregen een prachtig mooi hok in de kleuren van Curves en wonen inmiddels alweer een maand op onze kinderboerderij.

Wekelijks komen er hier kinderen spelen en kregen we ook al een paar keer bezoek van de kinderen van de Cambier van Nootenschool. Iedereen geniet enorm van de aanwezigheid van de varkentjes.  Beide beestjes hebben dan ook een aantrekkingskracht van heb ik jouw daar !

Groet,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen