Antoine's Blog - Benefiet Toon Hermans Huis Tiel

Toegevoegd: 10 maart 2015 om 18:56:53

Als bestuurslid van Societeit de Beurs maak ik via deze weg even gebruik om dit bijzondere benefiet concert van FOCUS aan te kondigen.

De opbrengst komt volledig ten goede aan het Toon Hermans Huis Tiel.

Altijd welkom !

Het Toon Hermans Huis Tiel is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Voor jong en oud, voor vrienden en familieleden. Het THHT is een ontspannen ontmoetingsplaats. Het huis altijd toegankelijk zonder afspraak. Ook is er aanbod van activiteiten. Het Toon Hermans Huis Tiel biedt ondersteuning in alle fases van het ziekteproces, helpt hervinden van eigen kracht. Het Toon Hermans Huis heeft ruimte, tijd en aandacht voor uw verhaal en ervaringen. Ook partners, kinderen, familie, vrienden en nabestaanden zijn van harte welkom. Ook zij hebben te maken met de emotionele gevolgen en veranderingen. De mensen van het Toon Hermans Huis Tiel staan graag voor u klaar. Zonder afspraak kunt u altijd binnen lopen.

 

Dus nodig je vrienden, kennissen, familie en relaties uit en koop een kaartje !

 

Groet,
Antoine Aardoom
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen