Antoine's Blog - Arctic Challenge resultaat

Toegevoegd: 26 februari 2017 om 09:37:37

De nieuwe hokken staan op prachtige bestrating. Wat zijn we er blij mee en de beesten ook ! Met dank aan Aron Laponder en Janno van Aalst die hiervoor het geld bij elkaar reden door deelname aan de Artic Challenge 2017.

Verder dank aan Marcel van Viegen en Blom bestrating. Verder speciale dank aan Heidi Meurs die de aanjager was van dit initiatief. Het resultaat mag er zijn!!

Op wat opruim en kleine reparatie dingen na is de boerderij bijna klaar !! Hier gaan we plezier van hebben !!

Laat nu de zomer maar beginnen, want dan is het hier nog mooier !

groet,
Antoine
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen