Antoine's Blog - Arctic Challenge 2017

Toegevoegd: 30 januari 2017 om 15:34:15

Aron Laponder en Janno van Aalst zijn ondertussen terug van de Arctic Challenge 2017 en kwamen even langs om deze prachtige cheque te overhandigen. Hiermee zal de komende maand de kinderboerderij volledig worden vernieuwd en worden voorzien van nieuwe hokken en straatwerk ! En of dat nog niet genoeg was kunnen we met de kinderen ook nog eens een dag naar het Dolfinarium :-) Mannen nogmaals super bedankt ! Ook dank aan Heidi Meurs voor haar bijdrage 

 

Onderstaand hetgeen er staat te gebeuren met onze kinderboerderij :-) Super leuk !

Groeten Antoine
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen